Monday, November 12, 2007

Plan Utk 1st Anniversary

Hari ni aku dah mula plan utk sambutan Ulangtahun Perkahwinan Pertama aku dgn isteri aku. Aku mula plan ini tanpa pengetahuan dia sbb aku nak buat kejutan utk dia. Aku nak dia ingat peristiwa ini sampai ke akhir hayat. Hehe. Romantik plak aku ni. Aku dah buat survey dan dah jumpa 3 tempat yg agak ok. Tapi aku skrg ini tertumpu pada satu tempat khas ni. Lagi 2 tempat tu ada di KL Tower Restaurant & satu lagi di Cheras (depan Plaza Phoenix, sebelah Petronas) macam terlalu mahal untuk makanannya. Jadi tinggal satu lagi ni. Satu² tempat makan romantik dan penuh dgn pemandangan yg memukau hati, otak & jantung. Ianya ibarat makan di Genting Highlands dgn pemandangan KL. TAPI makanannya cukup murah. Fuh...

Aku akan cuba letakkan gambar tempat tu jika aku berjaya ambil lepas aku gi sana yer. Hehe...

0 comments:

Post a Comment

© 1998 NINJA20 v2.5, All Rights Reserved. Powered by Blogger

Designed by ScreenWritersArena