Sunday, April 17, 2011

Qistina Berzikir

Kelmarin aku bercerita tentang Qistina yang pandai nyanyi ABC seminggu selepas harijadinya yang ketiga. Hari ini pula aku nak menceritakan kisah Qistina pada seminggu sebelum harijadinya yang ketiga juga. Saje je nak back to the future. Hehehe. Seminggu sebelum harijadinya itu pula, dia berzikir depan aku. Kali ini, aku tidak terkejut beruk tapi terkejut badak pula. Naper badak? Sebab badan aku tough macam badak, jangan tak caya tau. Hahaha. Aku terkejut sebab masa aku sebaya dia, aku memang masih belum tau berzikir. Almaklumlah, aku ni memang tak pernah masuk taska mahupun tadika. Tup-tup terus masuk darjah satu.

Meh meh, kita belajar berzikir pula dengan Qistina.

1 comments:

  1. hi,

    i'm one of the parents at same school ur qistina went. ehehe.

    my son pn dok nyanyi2 ABC these couple of days. I guess they all been practising the same some last whole week since there's no class kot?

    anyways. ur qistina is so cute.. :D

    ReplyDelete

© 1998 NINJA20 v2.5, All Rights Reserved. Powered by Blogger

Designed by ScreenWritersArena