Wednesday, December 21, 2011

New Facebook Theme - Timeline



Sorry sebab dah lama tak update blog. Aku terlalu sibuk dengan kerja hinggakan nak update blog pun takde masa.

Minggu lepas, masa aku online Facebook, tetiba dapat notification tentang theme baru - Timeline. Agak kekok sket bila tengok sebab dah terlalu biasa dengan rupa Facebook yang konvensional. Tapi yang bestnya dengan tema baru ni, kita boleh senang rujuk balik status update kita yg dolu-dolu. Marilah kita semua migrate ke theme yang baru ni. Hehehe.

0 comments:

Post a Comment

© 1998 NINJA20 v2.5, All Rights Reserved. Powered by Blogger

Designed by ScreenWritersArena