Sunday, February 05, 2012

Gosip Seksinya Nur Amalina Che Bakri

Nama Nur Amalina Che Bakri adalah satu nama yang pernah menggemparkan Malaysia suatu ketika dulu di mana beliau berjaya dengan cemerlang dan memperolehi 17A1 untuk SPM 2004 (Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sejarah, Matematik Moden, Biologi, Kimia, Fizik, Ekonomi Asas, Perdagangan, Prinsip Akaun, Sains Teras, Pendidikan Seni, Tasawur Islam, Kesusasteraan Melayu, Bahasa Inggeris Teknologi, Pendidikan Islam dan Matematik Tambahan). Beliau kemudian membuat A-Level di UK sebelum memasuki University of Edinburgh, Scotland dalam bidang perubatan & farmasi dibawah tajaan Bank Negara Malaysia.
Gosip beliau memuncak apabila beliau dikaitkan dengan pemakaian tudung sebelum melanjutkan pelajaran ke luar negara yang kemudiannya dikejutkan dengan penemuan gambar beliau di Facebooknya yang tidak bertudung, rambut diwarnakan & berpakaian seksi.
Gambar diatas telah diambil ('dicuri') dari akaun Facebook Nur Amalina sendiri dan dikatakan gambar2 tersebut telah dibuang selepas gosip ini tersebar. Di bawah ini pula adalah penjelasan beliau mengenai 'insiden' tersebut.
Picture Source: beritasemasa.com

0 comments:

Post a Comment

© 1998 NINJA20 v2.5, All Rights Reserved. Powered by Blogger

Designed by ScreenWritersArena