Sunday, September 09, 2012

Sekitar Majlis Penganugerahan SM/SSM Premium Beautiful

Semalam isteriku bekerja kerana terpaksa ganti cuti sempena Hari Raya Aidilfitri lepas.
Dia dahla balik lambat sebab ada orang yang tak reti bahasa, pergi parkir sampai menghalang banyak kereta lain.
Dah tau menghalang kereta lain, cubalah prihatin sikit supaya balik tepat pada waktunya untuk elak dimarah, tapi ini tidak - selfish tak hengat dunia.

Jadi, balik je isteriku dari sekolah, kami terus bertolak ke PGRM Cheras dengan kadar segera kerana kami dah lewat sesangat.

Gambar kami dalam kereta ketika sangkut dalam traffic jam

Kami bernasib baik kerana bila sampai di sana pun, majlis masih belum bermula.
Sampai je di PGRM, aku lihat keadaan sangat meriah dan penuh dengan lautan manusia berbaju merah & hitam - tema untuk Anugerah Premium Beautiful.
Majlis tersebut bermula dengan Oppa Gangnam Style - tarian yang menjadi sebutan & sangat popular!
Majlis juga diselang selikan dengan beberapa ucapan dari Crown Diamond Managers (CDM) - jutawan Premium Beautiful & cabutan bertuah.

Overall, Majlis tersebut memang the bomb!

Gambar artis tempatan. Hehehe...

 Gambar sebahagian ahli Green Leaders Group (GLG)

Jika berminat nak join team Premium Beautiful ni, sila kunjungi blog isteriku - Suraya Nadzrah (http://surayanadzrah.blogspot.com)

0 comments:

Post a Comment

© 1998 NINJA20 v2.5, All Rights Reserved. Powered by Blogger

Designed by ScreenWritersArena