Thursday, October 24, 2013

Rompakan Bank di USJ oleh Pengawal Sendiri

Semalam malam, saya dikejutkan dengan mesej dari kawan tentang sebuah rompakan yang berlaku di USJ. Ianya dilakukan oleh pengawalnya sendiri.

Dari sumber kawan tersebut juga, pengawal tersebut kemudiannya berjaya diberkas dan ditangkap di LCCT (nak terbang balik Tawau kot).

Innalillah buat mangsa.

p/s: inilah gayanya bila mata dah dibutakan dengan wang ringgit.

Slmt mlm tuan.kejadian rompakan bersenjata oleh pengawal keselamatan sendiri di Ambank no.5&7, jln usj sentral2 usj sentral subang jaya. Mangsa kerja sebagai opration officer ambank nama Noazita bt abu talib u/37thn.kerja selama 16thn dgn ambank. Kejadian pada 23.10.13 jam l/kurang 1818hrs di bilik kebal telah berlaku kejadian tembakan daripada saspek nama Ardi bin Hamza u/37thn beralamat jalan apas batu 2 no70 tawau sabah, senjata jenis pumpgun, sebanyak 1 das tembakan mengenai muka mangsa ketika sedang membuka peti kebal dan melarikan wang dlm jumlah yng tidak diketahui, kenderaan saspek gunakan sedang di kesan disyaki motosikal, pihak forensik ipk selangor telah dimaklumkan dan dlm perjalanan. semasa kejadian seramai 5 staf termasuk saspek, laporan lanjut akan menyusul.tel saspek no. 01133070204.tk tuan

0 comments:

Post a Comment

© 1998 NINJA20 v2.5, All Rights Reserved. Powered by Blogger

Designed by ScreenWritersArena